ISO-Certificering
       
 
SHB Advies
ISO-Certificering
Kwaliteit
Milieu
Systeem onderhoud
De praktijk
 Contact
      Privacyverklaring


SHB Advies

Schoterbosstraat 1
2023 TR Haarlem
KvK: 37085780 


Bianca Oostenveld
Telefoon: 06 - 53 96 80 61

 

Wereldwijde kwaliteitserkenning
ISO is een internationale organisatie die in meer dan 150 landen normen stelt voor kwaliteitskeurmerken. Zo’n internationaal keurmerk is een waarborg voor uw klanten: zij kunnen er blind op vertrouwen dat hun opdracht in goede handen is.
SHB Advies helpt u de ISO-standaarden 9001 (kwaliteit) of 14001 (milieu) te implementeren.

Het halen én het behouden van het keurmerk is echter ook een manier om de efficiëntie van uw bedrijfsvoering voor de lange termijn zeker te stellen. Doordat SHB Advies gespecialiseerd is in de Afvalbranche en Grafimedia branche en de relevante geldende wet- en regelgeving kent, kunnen we gericht en praktisch te werk gaan.

Kennis overdracht
Bij aanvang van het project stelt SHB Advies een projectteam samen met in ieder geval een (aan te stellen) kwaliteits- of milieufunctionaris binnen uw bedrijf. Immers onze uitgangspunt is, dat u na afronding van het project zelfstandig het kwaliteits- of milieusysteem kunt onderhouden.

Planning
Om een vlotte voortgang mogelijk te maken, hanteert SHB Advies een zakelijke en duidelijke planning. Daardoor heeft u vooraf goed inzicht in de aanpak en de doorlooptijd.

Uw winst
Uw winst zit ´m in eerste instantie in de objectieve ISO-erkenning die uw klanten extra zekerheid biedt. Maar uw grootste winst en de echte meerwaarde van de certificering is blijvend. U heeft namelijk continu zicht op de kritische kwaliteits- en/of  milieufactoren binnen uw bedrijfsvoering. U weet precies wat de impact van uw organisatie is, bij (on)verwachte veranderingen ontstaan binnen of buiten uw onderneming.