Systeem
              onderhoud
       
 
SHB Advies
ISO-Certificering
Kwaliteit
Milieu
Systeem onderhoud
De praktijk
 Contact
      Privacyverklaring


SHB Advies

Schoterbosstraat 1
2023 TR Haarlem
KvK: 37085780 


Bianca Oostenveld
Telefoon: 06 - 53 96 80 61

 

Bij de tijd blijven
Met de oplevering van een kwaliteits- en/of milieusysteem van SHB advies, heeft u een praktische middel bij uitstek om bedrijfsprocessen periodiek onder de loep te nemen. In de praktijk blijkt dat het zorgsysteem uw organisatie ondersteuning biedt om gestructureerd nieuwe methodes/ werkwijzes en afspraken te introduceren en deze te borgen. Zo kunt u allerlei ontwikkelingen bijhouden en zelfs vůůr zijn. Dat geldt voor zowel het inpassen van technologische ontwikkelingen, als voor vragen die opeens uit de markt komen, maar ook voor slimme ideeŽn van medewerkers. De praktijk is immers de beste toetssteen.

Onderhoud
SHB Advies helpt u bij het onderhoud van een zorgsysteem, bijvoorbeeld in de aanloop naar een audit. De verfrissende en onafhankelijke blik van een externe deskundige kan u op verrassende ideeŽn brengen. Verder kan een periodieke review ook een manier zijn om eens goed te kijken naar het reilen en zeilen van het bedrijf ten opzichte van de prestaties. Dat werkt motiverend en innoverend!

Aanpak
Als gecertificeerd auditor weet SHB Advies periodiek onderhoud op een doeltreffende en inspirerende manier te organiseren. Wij kunnen u terzijde staan bij:
het opstellen en bewaken van de kwaliteits- en/of milieuplanning;
het uitvoeren van interne audits
het opstellen van de bijbehorende rapportages
het actueel houden van uw kwaliteits- en/of milieuregistratie
het ondersteunen en adviseren bij directiebeoordelingen
het begeleiden van verbetertrajecten;
het begeleiden van externe audits
Wij leveren onderhoud altijd op uw maat: in overleg stellen we de doorlooptijd vast en bepalen wat u in eigen beheer doet en wat u aan ons overlaat.